d633c53fc2c7f392b7d7012fd89bcd2e.png70df90ff013c50f28b4d23bb62a0d4d5.png5922b1fe36ca1ab51be0bf6985c620b4.png14e4401326fb6b605bd6990b25f89862.png91ee7287ad2e4527a755deadac25ff56.png

2014. április 17., csütörtök

Bleach fanfic 2.rész - Az elvegyülés mesterei


Sziasztok!:) Mivel itt a szünet, gyakrabban fogunk új részeket írni, szóval minden nap nézzetek be hozzánk:) Meg is érkezett a 2. epizód! Jó szórakozást. Ha tetszik, ne legyetek lusták jelezni!;) Airi & Reiko

2.rész - Az elvegyülés mesterei





I.




Airi sóhajtott egyet. Érezte, ahogy megkönnyebbül a magából kiadott dühtől, hála az sms-eknek. Elgondolkozva körbe nézett… az ajtó mellett közvetlen tükrök és csapok, azzal szemben kör alakban zuhanyzók, balra nyílt az öltöző, jobb oldalon pedig volt a wc. Egész higiénikus kis hely volt attól függetlenül, hogy csak és kizárólag fiúk jártak… vagy járhattak volna ide. ”Nicolas” lassan felkecmergett, és elindult a mosdó felé, majd úgy, ahogy a lányok szokták el is kezdte végezni folyóügyeit, mikor kintről furcsa zajt hallott. Sietősre vette a dolgot, és próbált csendben maradni. ÁM Reiko üzenetei sorban csipogni kezdtek a telefonján.


- A francba!- már épp ki akart jönni mikor mögötte nyikorogva ki is nyílt az ajtó. Tőle három méterre egy magas, vékony, de szálkás testalkatú, sápadt fiút pillantott meg, aki csak egy csőgatyát viselt, felül pedig semmit. Fekete kócos haja nedves volt a párától ami mindig gomolygott ezen a helyen, és nagy zöld szemei meglepetten figyelték Airit.


- Te ülve pisilsz?- kérdezte döbbenten, de már akkor nem bírta ki vigyorgás nélkül.


- Mit? Dehogy is! Csak… csak….ajj a fenébe is hogy kell ezeket az ajtókat amúgy rendesen becsukni?- Airi téma terelés képen a magától nyíló ajtó problémáját kezdte el kisilabizálni mikor a fiú mellé lépett, és a zárat erősen feszengető lány kezét óvatosan leemelte az ajtóról.


- Látod? Ennyi az egész- mutatta meg neki rendesen- Nem kell tépni meg semmi, csak fogod így, és kész.


Airi ha akarta ha nem elpirult arccal figyelte a srácot és kb semmit nem értett abból amit magyarázni akart neki. De akkor a türelmetlen Reiko már nem bírt tovább magával és hívogatni kezdte baránőjét. Az épp elő készült venni a telefont mikor rájött, hogy a mobilja rózsaszín és Hello Kittys dísz lóg róla. A pára pedig már eddig is rászállt, ebből kifolyólag még csúszóssá is tette a készüléket, amelynek következtében Airinek sikerült ügyesen a klotyóba ejtenie.


- Basszus!- kapta a kezét a szája elé tehetetlenségében, és a fene a modern világba a wc automataöblítős volt, tehát Airi és a mellette álló srác, Ulquiorra végig is nézték, ahogy a telefon eltűnik a csatornahálózat útvesztőjében.


Miután a fiúnak sikerült lenyugtatnia, hogy ha kell kölcsönadja a sajátját, és biztos tudnak valamit kezdeni az üggyel az igazgatóék, bemutatkoztak egymásnak. Airiben csak a fiú erős csontos kezének a szorítása, a neve, és valamint annyi maradt meg hogy még be tudta neki adni hogy az a húgától kölcsönkért telefon volt. A következő percben már a besötétített szobában találta magát, ahol se Renji se Grimmjow nem volt benn, ezért kapva kapott az alkalmon és a kékhajú ágyában aludt el.





A délután hátralevő részében Reikonak végig azon kattogott az agya, hogy mi lehet barátnőjével. Próbálta elérni, de már egy jó ideje nem válaszolt üzeneteire, amit elég aggasztónak talált. A srácok néha gyanúsan rápillantottak, hiszen már furcsállták hogy egyfolytában a telefonján lóg, de nem említették meg neki.


Később Ichigo elment gitár órára, Hisagi pedig edzésre így a lány egyedül maradt a kis szobában, s kezdte magát magányosnak érezni. Már beesteledett, mikor beugrott neki, hogy ez egy kitűnő alkalom arra hogy gyorsan letusoljon. Kivette táskájából tusfürdőjét, törülközőjét, fogkeféjét és pizsamáját, aztán határozottan elindult a fürdőszoba felé. Mikor elérte azt, elégedetten tapasztalta hogy senki nincs ott rajta kívül.


Levetette magáról ruháit, s beállt a zuhanyzó alá. Megkönnyebült, mikor testére rázúdult a langyos víz, s alaposan megmosta minden porcikáját. Aztán még 10 ercig állt a tus alatt, miközben tovább agyalt azon, hogy vajon mi történhetett Airivel. Végül elzárta a csapot, s kilépett a zuhanyzóból. Abban a pillanatban a pára rácsapodótt a tükörre, és nem lehetett látni semmit tőle a helyiségben. Reiko megpróbálta kitapogatni fogkeféjét, majd nyomott rá egy jókora adagot fogkrémjéből. Mikor befejezte a fogmosást, kezdett felszívódni a pára. Maga köré csavarta türölközőjét, és épp indult volna kifelé amikor valaki a nevén szólította. Pontosabban, az álnevén.


- Hé Oliver! - hallatszott a rekedt, édesen csengő hang, de egyenlőre kép nem járult hozzá.


Reikoban megfagyott a vér, majd hátrafordult. A gomolygó párából lassan kezdett kirajzolódni Ichigo narancssárga, kócos hajának körvonala. A fiú egyszál, a dereka köré csavart törülközőben állt előtte, izmos testén meg csillant egy-egy vízcsepp. Reikot sokkolta a látvány, és alig tudta visszafogni magát, ígyis fülig vörösödött.













-Hát te meg hogy kerülsz ide?! - kérdezte dadogva


-Sajnálom, nem akartalak megijeszteni. Biztos nem vettük egymást észre a párától. Mindig ez van, Hisagi általában a szívbajt hozza rám - vakarta a fejét zavarodottan - De minden rendben van egyébként? - kérdezte aggódva- Nagyon vörös az arcod. Jól érzed magad?


-Hogy micsoda?..Igen-igen persze minden oké! - szedte össze magát Reiko - csak kicsit meleg van itt.


A fiú összevonta szemöldökét, majd végigmérte az előtte álló "Olivert".







- Miért csavarod magad köré a törülközőt? Ennyire szégyenlős vagy? - kérdezte végül vigyorogva majd hirtelen megindult felé - Gyanús vagy te nekem.


- Nem, dehogy csak fáztam mikor kijöttem a tusulóból és ezért...


- Az előbb még meleged volt! - válaszolta Ichigo - azt tudod még, hogy fiú vagy e vagy lány?


Erre a kérdésre Reiko majdnem szívrohamot kapott, aztán az csak tetőzte a helyzetet, hogy a fiú egyre közlebb ment hozzá míg nem felé hajolt. Csodálkozva nézett rá, majd szelíden elmosolyodott. Felé nyújtotta karját, mire Reiko behunyta szemeit ;


-Kész. Ennyi. Vége. Nem tudom hogy jött rá, de nekem most annyi - gondolta magában a lány. Majd meglepődve tapasztalta a történteket. Ichigo egy jókora fogkrémmaradványt törölt le Reiko orráról.


- De kis béna vagy! - nevette el magát a fiú


- Hogy ti mindig találtok rajtam valami kivetni valót! - morogta a zavarba jött lány, majd egyenesen az ajtó felé vette az irányt, amit végül bevágott maga után. Végsietett a folyosón, mikor majdnem felesett egy fiúban.















Egy középmagas, szálkás testű sráccal találta magát szemben, aki meglepődve nézett rá. Világoskék térdgatyát viselt fehér trikóval, valószínűleg már pizsamában volt. Ezüst haja égnek állt, türkiz szemei megcsillantak a félhomályban.


-Hé, jobban is vigyázhatnál! - kiáltott utána bosszúsan, de akkor Reiko már a folyosó másik felén járt. - Hahh..na mindegy - rázta meg a fejét a fiú, majd besétált szobájába.













Reiko pár perc múlva el is érte célját. Mikor benyitott, a szoba sötétbe volt burkolózva. Hallotta Hisagi szuszogását, ezért lábujjhegyen az ágyához sétált.





Gyorsan felvette pizsamáját, majd törülközőjét kiterítette a radiátorra. Már épp felmászott volna ágyába, mikor megpillantott Ichigo ágyán egy hatalmas tengerkék kapucnis pulcsit. Pár percig csak bámulta, majd huncutan elmosolyodott és ölébe húzta a ruhadarabot. Mélyen magába szívta a fiú férfias, édesen füstös illatát és beleborzongott. Ő maga sem tudta mi késztette erre, de valami vonzotta őt a srácban. Halálos nyugalommal és biztonságérzettel töltötte el az illat.


Reiko léptek hangját hallotta, ezért gyorsan felmászott az ágyába a pulóverrel együtt. Egy pillanat múlva már kattant is a zár, és Ichigo belépett a szobába. Egyenesen az ágya felé vette az irányt, majd ráhuppant arra. Az eséstől az egész ágy megremegett, amire Reiko egy hatalmasat nyelt.


Nem kellett sok idő, mire Ichigo szuszogása is egyenletessé vált. Mikor a lány biztosra vette hogy a narancssárga hajú is elaludt, magához szorította a pulcsiját és pár perc múlva az igazak álmába merült.





Grimmjow kómásan lépett be az ajtón, a jól sikerült délutáni sörözgetés után. Felkapcsolta a villanyt de nem igen tetszett neki amit akkor észrevett. ”Nicolas” az ágyában aludta az igazak álmát, a kékség pedig úgy döntött nem fogja ezt neki tolerálni. Renji nevetgélve követte az ajtóban, mikor ő is észrevette haverja hallgatásának okát.


-Milyen édesen alszik, de ezt nem fogom hagyni- mondta és elindult az ágy felé.


Valami mocorgott az ágyon…Airi lassan ébredezni kezdett, és az első dolog amit meglátott egy acélkék szempár volt. Grimmjow az arcába hajolt, és úgy figyelte.


-Jó reggelt- mondta semleges hangon, de következő pillanatban átkarolta és leborította a lányt az ágyról.


-Te teljesen meghibbantál?


-Bocsi most egeret nem találtam amit rád dobhatnék- tornyosult felette ölbe tett kézzel.


-Akármit csinálsz én nem fogok azon a putris izén aludni! Akkor inkább a föld.


-Nem értem mi bajod van vele, ki lett takarítva.


Airi a sarokban lévő alvó alkalmatosságra pillantott majd felhúzta a szemöldökét.


-Aha… eleget hallottam már róla, ahhoz hogy még egy zoknit se tegyek rá.


-Nem tűnik fel, hogy nincs választási lehetőséged?!


-De van, az ahol most aludtam.


-De az az én ágyam mit nem fogsz fel rajta?!


-Aludj te azon a szaron, úgyis olyan mocskos, mint a személyiséged.


-NEKEM TE NE!!!- Grimmjow pumpája felment, amúgy is volt már alkohol a szervezetében, és egy hatalmasat öklözött a nem kívánt ágyba, aminek az lett a végeredménye, hogy a felső emelet rászakadt, és összetört alatta az alsó fekvőhely is. A hatalmas csörömpölést és porfelhőt mindhárman kidülledt szemekkel nézték végig, kb 5 percig esett szét, repkedtek a szögek, dülöngélt, és remegett tőle az egész kollégium. Pár percig senki nem szólt semmit, amikor Airi elkezdett tapsolni Renjivel együtt.


-Szerintem erre elég lett volna egyszer ráfeküdni és meg is öl valakit- szólalt meg a kékhajú.


-Akkor muszáj lesz osztoznotok- mondta Renji vigyorogva és felmászott a helyére.


-Feltéve ha megengedem hogy velem aludjon a szöszi- fordult utána Grimmjow.


-Nem én törtem össze az ágyat…


-De én mindjárt szájon rúglak ha…- Airi szomorú nagy kék szemekkel ránézett, és ha fiúnak volt álcázva ha nem Grimmjow szava elakadt és megadóan sóhajtott egyet.



-Na jó, húzódj bentebb.







A reggeli nap fénye szétszórva vetette át sugarait a redőnyön, megvilágítva a félhomályban lévő szobát. A helyiség lakói békésen szunyókáltak, míg meg nem szólalt az a fránya ébresztő óra. Hisagi és Ichigo szemhéja szinte egyszerre pattant fel az idegesítő csörömpölésre, de Reiko úgy aludt tovább, mint akit leütöttek.


Hisagi kikecmergett az ágyból, majd a fürdőszoba felé vette az irányt. Mielőtt még kiment volna az ajtón, tekintetét odavonzotta a kék pulóver, amit a lány szorongatott álmában.


- Hé Ichigo! Az ott nem a te pulcsid, amit az új csávó ölelget?- suttogta, miközben a felette lévő ágyra mutogatott.


Ichigo nyújtózkodva kikelt az ágyból, majd két ásítás között a lányra emelte tekintetét.


- De..- mondta meglepetten - Mi a szart keres nála?


Reiko kezdett ébredezni és mikor kinyitotta szemeit két szempár érdeklődő tekintetét vélte felfedezni.


- Hát ti meg mit bámultok?! - kérdezte kómásan, majd felült


- Hé! Itt most én kérdezek öcsi. Mi a francért alszol te a kedvenc pulcsimmal? - kérdezte felvont szemöldökkel a fiú


A lány észbekapott, s gyorsan eltaszította magától a pulóvert majd undort színlelve ránézett Ichigora:


- Inkább én lehetnék kiakadva, hogy az ágyamon szórod szét a cuccaidat!


- Pedig megmernék esküdni, hogy utoljára a sajátomon láttam - túrt a hajába zavarodottan a srác majd bocsánatot kért


- Nekem ez gyanús. Szerintem ez a gyerek belédzúgott - tört ki a nevetés Hisagiból



- El se kezdjétek! - háborodott fel Reiko, majd dühösen cuccaiért nyúlt, leugrott az ágyról és csörtetve kirontott a szobából.












Eközben a másik szobában is lassan ébredeztek a lakók. Renji vigyorogva figyelte ahogy két társa egymást ölelgetve aludta mind idáig az igazak álmát. Jobban mondva inkább Airi ölelgette Grimmjwot mintha csak egy plüssállatka lett volna.






Mikor Airi kinyitotta a szemeit és oldalra pillantott nem jött ki a hang a torkán a meglepetéstől. Elpirulva figyelte a mellette alvó fiút akinek harsány illata már beitta magát a lány ruhájába és hajába is. De a zavarba ejtő pillanat nem tartott sokáig mikor észrevette, hogy Renji őket figyeli, arról nem is beszélve, hogy Grimmjow is észhez tért és kikerekedett szemekkel káromkodva puffant a földön. Renjiből kitört a nevetés.


-Jó reggelt nektek is- mosolyogva lehúzta az utolsó kortyot is a hideg kávéjából és csont nélkül a kukába dobta a dobozát.


-A francba- Grimmjow simogatta a hátát, sikerült ugyanis jól beütnie a földre érkezés alkalmával- Nicolas…te teljesen meg vagy huzatva?


-Nem direkt volt ezt te is tudhatnád, de így baromi kényelmetlen ez az ágy, és úgysem tudunk úgy aludni rajta hogy valahol ne érjünk egymáshoz- ekkor a lány az órára pillantott. Beléütött a felismerés: hatalmas késésben volt. Hirtelen felpattant és a hátára kapott egy hátizsákot, majd kisietett a szobából mit sem foglalkozva a két csodálkozó faképnél hagyott fiúval.


-Ennek meg mi baja…?


-Másik suliba jár. Biztos más a csengetési rend- nyújtotta közben Renji haverjának a kezét hogy fölhúzza a földről.


-Valami nem stimmel ezzel a sráccal- mondta Grimmjow és még mindig az előbb bevágott szobaajtót pásztázta.


-Mégis micsoda?



-Nem tudom…de ki fogom deríteni…


  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése