d633c53fc2c7f392b7d7012fd89bcd2e.png70df90ff013c50f28b4d23bb62a0d4d5.png5922b1fe36ca1ab51be0bf6985c620b4.png14e4401326fb6b605bd6990b25f89862.png91ee7287ad2e4527a755deadac25ff56.png

2014. április 26., szombat

Bleach fanfic 4.rész - Ígéretek


Sziasztok! Meghoztuk a 4. részt. Úgy véljük, ez a fejezet több izgalmat fog nyújtani mivel több cselekményszálon fut. Reméljük elnyeri tetszéseteket. A következő rész feltehetőleg jövőhéten kint lesz! Jó olvasást. :) Airi & Reiko


4. rész - Ígéretek






A lányok útjai el is váltak egymástól. Mindketten haza tartottak, bár különböző célokkal. Reiko újra felöltötte fiú énjének jellemvonásait miközben Airi átöltözött egy csinosabb ruhába. Egy narancs felsőt vett fel, ami hátul fűzős volt, lyukacsos kesztyűkkel, és feszes csőnadrággal. És egy szintén fekete-narancs színű koponyás topánkát húzott fel hozzá, majd el is indult szép lassan vissza a sulihoz. A környéken volt pár hely ahol a fiatalok a közelben lévő iskolákból szívesen verődtek össze tanítás után, főleg a jó időnek közeledtével. ”Oliver” ezzel tisztában is volt és már oda is indult az egyik ilyen padokkal teli kis udvarba a belváros tekergő szűk utcái között. Mikor beért az osztálytársait is fel vélte fedezni a tömegben. Odaköszönt nekik, és lazán elvegyült közöttük. Aztán megcsörrent a telefonja.


-Persze édes…rendben gyere, már várlak- Reiko hangján egy pillanatig hallani lehetett, hogy majdnem elkuncogja magát.


-Ki volt az?- kérdezte tőle kérdőn Hitsugaya, a választ pedig több kíváncsi fiú is várta.


-A barátnőm, Airi, mindjárt ide ér.


-Airi? Airi Hayasawa a csajod?!- rontottak neki hirtelen a többiek, köztük Grimmjow is.


-Nos…ja…Mi olyan különleges ebben?


-Az hogy Airi, az új lány az?


-Mióta jártok?


-Neked van csajod?- kérdezte Hisagi meglepődve.


-Igen van, miért mit hittél?- ”Oliver” szája mosolyra húzódott, miközben már felkelt a padról amire pár perce a többiek közé lehuppant- És kérkedni is fogok vele- ezt csak Hisaginak suttogta oda majd el is sétált mellette, a srác utána fordult és meg is pillantotta Airit pár méterrel arrébb tőlük.


-Chh…


-Mázlista a srác mi?- Renji mosolyogva Hisagi vállaira könyökölt.


-Ajj hagyjuk már, kit érdekel- a feketehajú lesöpörte haverját magáról, majd lesütött nem törődöm arckifejezéssel elsétált.


Reiko odasietett Airihez, és halkan beszélgetni kezdtek. Mindenki őket figyelte messziről. A vöröske átkarolta barátnője derekát kapásból, hogy ne legyen feltűnő a dolog.


-Nagyon jó hogy nem vettél magasabb talpú cipőt fel… Akkor jobban látszana hogy alacsonyabb vagyok és az gáz…


-Gondoltam a részletekre. Úristen, tényleg mindenki minket figyel.


-Fogd be! Ne velük foglalkozz.


-De most mi legyen? Egyre gázabb lesz a helyzet.


-Nem tudom te hogy vagy vele, de én nem akarok lebukni- azzal odahajolt barátnőjéhez és kapott egy hosszabb szájra puszit.


Grimmjow keze ökölbe szorult, a többiek már egymással is elhülyéskedtek, de ő még most sem tudta levenni tekintetét a ”párocskáról”.


-Lazíthatnál is néha- markolt hirtelen a vállaiba Ulquiorra majd lehuppant mellé a padra- Nem tesz jót ha elvonják a figyelmedet életed lényeges dolgai felől.


-Neked könnyű…


-Miért is?


-Mert neked sosincsenek érzéseid- húzta fel a szája szélét a kékség.


-Azt azért nem mondanám… érdekes dolog is a féltékenység…


-Ne üttesd meg magad- Grimmjow a zsebéből előhalászta mobilját, ugyanis közben érkezett egy üzenete.


Már a közeletekbe jutottak. Végezzetek velük!



Miután Reiko Airit átkarolva elsétált a többiek előtt és elköszöntek tőlük szinte futottak hogy egyre messzebb és messzebb kerüljenek a kínos helytől.


-Sikerült…sikerült!


-Remek, akkor most vedelj vissza lányba és menjünk a suliba.


-Minek is?


-Mert át kell néznünk a többiek aktáját, hogy legalább gyanúsítottjaink legyenek.


-Ebben van valami Riri… maguktól nem fognak lebukni, túl ügyesek ők ahhoz… És olyan veszélyben sincsenek, mint mi.


-NE HÍVJ MÁR ÍGY ! NA HALAGGY.


Egy óra múlva már a bezárt iskolaépületnél toporogtak a szürkületben. A levegő kezdett fagyossá válni, nem úgy mint a szívük ami csak úgy pumpálta a vért az izgalomtól ereikbe.


-A portás még benn lehet… te a tetőn én az udvarról- mondta Airi, mire barátnője csak határozottan bólintott és szétváltak útjaik.


A szőkeség az iskola másik oldalához sietett. Ott az a 2 méteres kapu rozsdásodott ahol nap, mint nap érkeztek be a beltéri udvarra kocsijaikkal a tantestület tagjai. Airi értett az elektrotechnikához így semmibe sem került egy csókot dobnia a kamerába majd, a következő pillanatban a kép meg is szűnt rajta, és csődöt mondott az összes térmegfigyelővel együtt. A lány légies mozdulatokkal átjutatta magát a kerítésen és tompán talpra is érkezett a földön.


-Na, ezzel meg is volnánk.


Az egyik bejárati ajtóhoz sietett, amit egy hajtűvel másodpercek alatt ki is nyitott, és már benn is volt az épületben.



Reiko egy macska ügyességével és a kesztyűjébe erősített pengékkel pár perc alatt feljutott az épület falán a tetőre. Nem sokba került neki cipője sarkával letörni a rozsdás fémlakatot a csapóajtóról így a következő pillanatban már be is ugrott a folyosóra zaj nélkül. Mindketten azonnal az iskolai irodához siettek. Egymásra mosolyogtak, majd Airi ezt a zárat is megbütykölte. Reiko előkapott egy elemlámpát és máris az irattartó szekrény előtt termettek.


-Hmm, hmm nézzük csak… Hisagi Shuuhei… a helyi kosárcsapat kapitánya, egész jó eredményei vannak a tanulásban is…de semmi furcsa nincs itt…


-Nézd meg a következőt, Rei.


-Hitsugaya Toushirou… árvaházból jött…- a lányok szomorúan egymásra pillantottak- Semmi más… kitűnő a tanulmányi átlaga.


-Kurosaki Ichigo…néha eléggé közepesen teljesít…de minden sportból kitűnő…ajj ez az igazolványkép tök cuki.


-Haladj már!


-Jól van na!... Ulquiorra… tök üres a mappája…


-Ez komoly?


-De a Grimmjowé is, itt csak egy régi lakcím van meg.


-Azt írt fel aztán lépjünk, mert zajokat hallok kintről.


-Rendben!- Reiko gyorsan felírta a címet majd mindent visszarendeztek, úgy ahogyan volt, mikor hirtelen benyitott a portás. Rendesen körbesétált, ellenőrizte a fiókokat, körbenézelődött, benézett még a szekrények mögé is. De nem talált semmit. Öreg hiba, de soha senki nem néz fel a plafonra. Bizony, a két lány a gerendáknak feszülve próbálta magát fenn tartani, egészen addig, amíg Airi orrát el nem kezdte csavarni a tüsszentés ingere. Reiko ijedten rázta a fejét mikor észrevette mi készül. Majd jobb oldalára pillantott. Bár ne tette volna. A fejétől alig két centire lógott egy keresztes pók. Nos, ennyi kellett Reiko rémületében megingott, Airi pedig eltüsszentette magát és mindketten a földön landoltak. A portás először szívrohamot kapott majd rögtön ellentámadásba kezdett a földre huppant Airi ellen. Rémületében egy széket kapott fel a levegőbe, de nem sokra ment vele ugyanis látása hirtelen eltompult, a férfi megingott majd nagy csörömpölés közepette eldőlt, bár a szőke épp időben gurult ki alóla mielőtt agyon nyomta volna. Reiko idegesen ütögette össze tenyereit, mint aki jól végezte dolgát.


-Te meg mit csináltál?


-Megütöttem egy pontot a nyakán, amitől elájult. Nemsokára észhez tér úgy hogy szerintem menjünk, ha szerencsénk van nem emlékezik ránk.


-Hát azért imádkozhatunk- azzal Airi kézen ragadta barátnőjét és meglógtak mielőtt bárki is észre vehette volna őket.



-Most jöttem rá… mennyire is szeretek lány lenni- sóhajtott Reiko mikor megint ugyan úgy a fiúkoli szürke épületét vizslatták késői érkezésük alkalmával.


-Ugyan már, jó vagy te Olivernek is! Most már tuti nem lesz benn probléma- ütögette meg kicsit kelleténél erősebben társa hátát ”Nicolas” vigyorogva.


A ”fiúk” besétáltak majd mint egy feltűnés nélkül neki is álltak esti készülődéseiknek. Renji szokás szerint sokáig volt kinn, és megint tele volt sebekkel, de hál égnek már az igazak álmát aludta Grimmjowal együtt. Így Airi kihasználva hogy már mindenki aludt szinte, egész nyugodtszívvel indult el zuhanyozni. Beállt az egyik fülkébe, elhúzta a függönyt, majd magára nyitotta a jóleső langyos vizet. Kb már öt perce fürödhetett, mikor hirtelen zajokat hallott kintről. Kipillantott a függöny szélén óvatosan, és Toushirout pillantotta meg a tükrök előtt. Épp jött fogat mosni.


-Csá Nico…


-Öm, szia…- Airi elgondolkodott, hogy honnan ismerte fel kapásból, hogy ő áll a függöny mögött.


-Megsérültél?- pillantott a fülke felé a tükörből a fehérhajú. A lány lenézett a földre, és látta, hogy a vizet körülötte mindenhol vörösre festette saját vére.


-Ja, igen csak elmentem a haverokkal és volt egy kis balhém.


-Aha… és mid vérzik így? Az orrod? - a kezébe vett egy tampont, amit Airi ügyesen elfelejtett a kinn hagyott cuccai közé eldugni.


-Ezt meg honnan veszed?- a lány kezdett rosszat sejteni.


-Hát nem is tudom…- Hitsugaya a levegőbe szagolt- még jó hogy női tusfürdőt használsz.


Airi szíve kihagyott egy verést, mikor belé ütközött a felismerés: Ezt a srácot már nem fogja tovább átverni.


-Vajon a barátod is tudja hogy pasinak kiadni magad a hobbid?- a fiú hangja kintről vészjóslóan csengett, mikor hirtelen jéghidegre váltott a víz a zuhanyzóban. A lány akárhogy csavargatta, sehogy sem bírt bánni vele. A helyzet odáig fajult hogy apró jégszemek kezdtek a zuhanyrózsából potyogni vízcseppek helyett. A szőkeség alatt is megfagyott a víz, és egy rossz mozdulat következtében két rémület között magára rántotta a függönyt és egészen addig csúszott vele, míg Hitsugaya lábai előtt földet nem ért a nylonfüggönybe csavarodva. Hosszú haja az arcára és a hátára tapadt, és rémülten nézett fel a fiúra, akinek szinte világítottak a szemei a félhomályban. Majd a szája akarva-akaratlan mosolyra húzódott, és leguggolt a lány elé.


-Nem tudom ki vagy… Nem tudom, mit keresel itt, és hogy mi a célod. De nem is tartozol nekem magyarázattal. Én nem foglak lebuktatni- azzal felkelt és szépen lassan kisétált a fürdőből. A lány percekig maga elé révedt, mire összeszedte magát. A szíve úgy kalimpált, hogy majd kiugrott a helyéről. Végül egy hatalmasat sóhajtott, és feltápászkodott a földről, melyet újból mindenhol víz borított a szilánkos jég helyett. Gyorsan felöltözött, felvette parókáját és visszasurrant szobájába. Óvatosan bebújt Grimmjow mellé az ágyba, tartva a tisztes távolságot. Pár perc múlva miközben a történteken merengett, lassan álomba is szenderült.


Az események lezajlása alatt Reikonak problémamentesen sikerült elkészülnie, majd visszavonulnia hálókörzetébe ahol a szoba többi lakója már régen aludt. Mit sem sejtve barátnője teljes lebukásáról nyugodt szívvel hajtotta álomra a fejét.



Másnap reggel a szoba lakói hatalmas dörömbölésre ébredtek.


-Mi van már basszameg??!...- kászálódott ki Hisagi kómásan ágyából, majd elindult az ajtó felé - Jövök már, nem kell betörni azt a kurva ajtót!


Mikor kinyitotta, 2 nagydarab rendőrrel találta magát szemben, akiknek tekintetében düh tükröződött vissza.


- Egy folyósóval arrébb lesz Grimmjow. Grimmjow Jaegerjaquez - sétált a hajába túrva Ichigo Hisagi mellé - Gondolom őt keresik.


A két rendőr szemöldöküket felvonva egymásra tekintettek, majd megrázták a fejüket.


- Itt lakik Renji Abarai? - kérdezte végül az egyik


- Abarai?..-ismételte elképedve Ichigo - Ugyanott találják ahol Grimmjowot. Szobatársak. De mégis mit tett az a szerencsétlen?


-Sajnálom, de nem oszthatunk meg információkat - azzal faképnél hagyták a ledöbbent fiúkat.


- Mit csinálhatott Renji? Nem egy jótétlélek, de a rendőrséggel még nem volt dolga...-töprengett Hisagi, majd hátrapillantott és "Olivert" vélte felfedezni aki végig csendben követte az eseményeket a két srác mögött.


A következő pillanatban óriási zajra lettek figyelmesek. Egy folyósóval arrébb kivágódott az ajtó, majd Renji üvöltözésétől visszhangzott az egész koli.


- NINCS MÁS VÁLASZTÁSOM, NEM ÉRTIK MEG?! -dühöngött a fiú, akit épp bilincsbe próbáltak verni.


- Majd szépen kimagyarázza magát a kapitányságon - válaszolta higgadtan az egyik fazon.


Renji agyát beborította a vörös köd, majd behúzott az egyik rendőrnek. A másik erre előkapta fegyverét, de a vöröshajú egy mozdulattal kirúgta azt kezéből miközben gyomorszájon vágta. Kihasználva az alkalmat, hogy a koli első emeletén laktak és nyitva volt az ablak, fél kézzel megtámaszkodva a párkányon kiugrott azon és elrohant.


Az egész folyósó tátott szájjal nézte végig a jelenetet.


- Húzzatok be a szobáitokba, nincs itt semmi látni való! - kiáltotta vészjóslóan Grimmjow aki dzsekijét felkapva már indult is haverja után. - Maguk pedig jobb ha nem tolják ide a képüket mégegyszer - nézett vissza szúros tekintettel a két elintézett rendőrre.


- Hé Grimmjow! - szólt utána Hisagi - Sejtem hova ment. Veled tartok.


A kékség megvonta vállát, majd együtt indultak el Renji után.


Kb fél órája gyalogoltak, mikor már nem tornyosultak feléjük emeletes házak - elérték a városhatárt, ahol az úttest mentén mindenütt bozót, gaz és kiszáradt bokrok vették át az uralmat. Addig mentek, amig meg nem pillantották jobb oldalon azt az alig észrevehető kitaposott ösvényt, melynek két oldalán egy-egy csipkebokor állt. Egymást követve gázoltak át a rengetegen, míg észre nem vettek egy elhagyatott épületet - ablakai be voltak törve, falait graffitik borították, teteje be volt szakadva, az ajtónak hűlt helye volt.


-Itt vagy Renji? - kérdezte halkan Hisagi, miközben bebújt a porfészekbe Grimmjowal. Nem kellett válaszra várnia - a fiú fejét térdeire hajtva gubbasztott az egyik sarokban


- Nyugi haver, nem fognak lesittelni - guggolt mellé Grimmjow, majd megveregette a hátát - majd én gondoskodom róla.


-Te végig tudtad mi volt a balhé tárgya? - nézett elképedve a kékségre Hisagi


-Persze. Elvégre egy cipőben járok vele - sütötte le tekintetét a fiú


-Elmondnátok végre mi folyik itt?


-Ez bonyolult...-nézett fel végre Renji szomorúan


- Ahhoz már hozzászoktam - mosolyodott el a feketehajú


Ekkor Renji megadta magát és kitálalt mindenről. Elmesélte, hogy illegális bunyókon vesz részt ahol fogadnak rájuk az emberek. Ha megnyeri a küzdelmet hatalmas bevételhez jut hozzá. Máskülönben nem lenne elég pénze a megélhetésre. Az anyja 2 éve halt meg rákban, amitől apja összezuhant és maradék pénzüket szerencsejátékokra és alkoholra fecsérelte el. A fiúnak nem maradt más választása ha nem akart éhen halni ; 16 éves kora óta egyetlen egy meccset sem veszített még el.


- De kérlek, ezt ne mondd senkinek. Nem akarom, hogy sajnáljanak. - fejezte be történetét a fiú


- Bízhatsz bennem.


- Most már ideje lenne visszamenni. - törte meg a párbeszédet Grimmjow - Vannak ismertségeim, ezt az ügyet lerendezem. De máskor legyél óvatosabb. Mielőtt még kiérnének a zsaruk, húzz el a francba a bunyó helyszínéről!


- Kösz szépen. Megfogadom.- mosolyodott el Renji majd hálásan barátjára pillantott.


A nap már javában az ég középpontjában járt, dél körül lehetett mikor kikecmeregtek az elhagyatott romhalmazból, majd visszaindultak a koleszba. Mikor beértek, külön váltak útjaik :


-Sok szerencsét. - intett Hisagi, majd visszavonult szobájába.


Grimmjow egy kézmozdulattal jelezte Renjinek, hogy maradjon kint mivel feltehetően a zsernyákok a szobájukban tanyáznak. És igaza is lett. Negyed órán belül megfélemlített arccal jött ki ugyanaz a két férfi, akik délelőtt leakarták csukni Renjit. Idétlenül vigyorogtak a vörösre, aki értetlen arckifejezéssel viszonozta tekintetüket. Mire a két rendőr elhúzott, Grimmjow rekedt hangjára figyelt fel a fiú.


- Most már bejöhetsz, nincs baj.


- Hát te meg mivel fenyegetted meg őket? - kérdezte csodálkozva Renji


- Amint mondtam, vannak ismertségeim. De többet nem árulhatok el - kacsintott rá a kékség.


Majd mindketten a kétségbeesett tekintetű "Nicolasra" néztek, akiket távollétük alatt végig faggattak a zsaruk.


-Ne is kérdezzetek semmit, hiszen ha akartam volna se tudtam volna semmit se mondani. Alig tudok valamit róld - nézett rá a vörösre.- Most pedig lépek, van egy kis dolgom - mosolygott "Nico" és becsapta maga mögött az ajtót.


-Mindig hirtelen dolga akad, és lelép. Érdekes gyerek - vakargatta a fejét Renji



Reiko és Airi még múlt éjszaka megbeszélték, hogy 1 órakor találkoznak a kolihoz közeli parkban és felkutatják a Grimmjow aktáiban talált egyetlen nyomot. Mikor a szöszi a parkhoz ért, beszaladt az egyik nyilvános wc-be és levetette magáról fiú énjének minden nyomát. Mire befejezte az öltözködést, Reiko már ott várta az egyik közeli tölgyfa alatt.


-Sziaaa! - köszönt előre Reiko mosolyogva - Durva volt a reggeli ébresztő, mi? Ki gondolta volna hogy pont ő keveredik bajba..


- Szia, Rei. Hát igen, de akármi is volt a balhé oka, Grimmjow lerendezte az egészet pár fenyegető kijelentéssel - legyintett - És láthatólag élvezte is a helyzetet.


-Ezen nem lepődtem meg - nevetett Reiko


-Van itt még valami...amit el kell mondanom..- piszkálta a haját Airi


-Ajajj...itt már valami nem stimmel. Na bökd már ki! - noszogatta feszülten


- Az az igazság...hogy tegnap történt egy kis malőr...és lebuktam Toushirou előtt - erre a mondatra Reiko majdnem szívrohamot kapott, kideülledt szemekkel már nyitotta is volna a ajkait, hogy letolja barátnőjét- DE! Azt mondta hogy tartja a száját! Én hiszek neki...Legalábbis nincs más választásunk


-Bazdmeg Airi! Lehettél volna óvatosabb is...


- Jól van , legközelebb tusolj te menstruálva egy fiúmosdóban, úgy hogy bármikör bejöhet akárki - dülledt ki egy ér a szöszi fején, de még mindig bűntudata volt


- Óóóó szóval erről van szó..hát..ez kínos ..


Reiko röhőgörcsben tört ki, mire Airinek mégjobban felment a pumpa. Miután sikerült lenyugodnia a vöröskének, elővették a papírt amire felírták Grimmjow régi címét és elindultak kutakodni a fiú múltja után.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése