d633c53fc2c7f392b7d7012fd89bcd2e.png70df90ff013c50f28b4d23bb62a0d4d5.png5922b1fe36ca1ab51be0bf6985c620b4.png14e4401326fb6b605bd6990b25f89862.png91ee7287ad2e4527a755deadac25ff56.png

2014. november 4., kedd

Bleach fanfic 5.rész második fele- A diáknapok



Sziasztok! :) Hosszadalmas szünet után újra visszatértünk, s egy tartalmasabb részt hoztunk nektek. Reméljük újra kedvet kaptok a sorozat folytatásához, hiszen mi is előre dolgoztunk, s már nem váratunk meg titeket az újabb részek megjelenésével. Nagyon örülnénk a visszajelzéseknek is! Jó olvasást! Airi & Reiko


5.rész második fele- A diáknapok











Másnap délelőtt az iskola ugyan olyan mozgalmas volt mint már tegnap is a készülődések miatt. Mivel a középkori témát kapta az osztály a táncukba is bele kellett vinni ezt az életstílust hogy felidézzék a régi korok szokásait. Az osztályfőnök ezt tartotta a legelső és legfontosabb lépésnek amelynek magával ragadónak kellett lennie. Ezért már az első óra alkalmával felosztotta ki kinek a táncpartnere lesz. Hisagi Airit kapta.


A fiú csak fél szemmel a lányra pillantott majd egy gonoszkás molyos suhant át az arcán és csak nézett tovább a tábla környéke felé. Airi torkába gombóc ült. Nem tudta hányadán áll a sráccal, mert nem igazán volt vele kedves sosem.


Reiko pedig Ulquiorrat kapta, a srácot aki nemrég közölte vele hogy vonuljon vissza különben megöli.A feszültség szinte tapintható volt közöttük a tegnapi események következtében.


A próbák még aznap elkezdődtek és birtokba is vették a nagy tornatermet. Az egyik osztálytársuk anyja hál istennek tánctanár volt, és rengeteg irányzatot ismert, így a taníttatást ingyen megúszta a csoport.


- Nos akkor mindenki fogja meg a párját, fiúk tegyétek a kezetek a lányok csípőjére, lányok ti fogjátok a vállukat és figyeljetek. Airi vonakodva teljesítette a kérést. Hisagi határozottan viselkedett, és kicsit sem jött zavarba a lánytól…látszatra. Csak végig a tekintetét fürkészte, a szöszi meg azt sem tudta hova pillantson át partnere válla felett. De egy biztos volt. Szinte elernyedt a fiú erős karjainak szorításától. Reikoval egyszer találkozott tekintetük, barátnője csak sunyi vigyorral rákacsintott, és már forogtak is tovább. Airi össze-vissza toporgott, sosem táncolt társastáncot, de már az első alkalommal mikor a fiú lábára lépett, az a saját lábaira állította őt mint ahogy az apák szokták a gyerekeikkel, és úgy gyakoroltak tovább.


-Engedhetnél magadon…nagyon merev vagy- mondta Hisagi. Airi arcába vér szökött mikor ezt a mondatot más szituációban képzelte el.


-Sajnálom…




-Nem baj, csak könnyebben menne ha lazítanál magadon- a következő mozdulatnál átkarolta a derekát egyik kezével, magához húzta, a másikkal a szabad kezébe kulcsolt. Szinte teljesen összesimultak, a lány pedig a mellkasába bújva követte tovább a fiú minden lépését.














Airi néha-néha odapillantott barátnőjére, aki kénytelen volt tartani a szemkontaktust párjával. Kezei elhaltan pihentek Ulquiorra vállain, a fiú viszont szorosan tartotta csontos kezei között a lány derekát. Bár ez volt az első próba, mégis olyan összehangoltan táncoltak, mintha 10 éve együtt csinálnák. A zöldszemű többször is kereste a lány tekintetét, de csalódottan tapasztalta, hogy az említett személy nem volt képes ránézni. Szomorkás mosollyal, levette egyik kezét a vöröske derekáról, majd lassan felemelte állát;


-Nem csinálhatod ezt örökké. - mondta a fiú, akinek zöld szemei most belefúródtak a sárgásbarna szempáréba. - Tudnod kell, hogy a történtek ellenére...


Ekkor váltás következett a zenében, s megpörgette maga körül a lányt.


-Szóval a történtek ellenére..én kedvellek.


Újra lassabb rész következett, s megdöntötte a lányt ~ Orruk összeért, s abban a pillanatban elállt Reiko lélegzete. Zavarba jött, megborzongott, s egy percre boldogság öntötte el - aztán újra eszébe jutott, hogy az ellenségéről van szó. Egy szót se tudott kibökni, csak bámult rá.


- Végülis ez is egy válasz. A szem a lélek nyitja- mosolyodott el , mire Reiko hirtelen lehunyta szemeit azt gondolva, hogy így megakadályozhatja a fiú átható tekintetét. Erre a reakcióra Ulquiorrából kitört a nevetés, s az arcán fülig érő mosollyal vezette a lányt a próba hátralevő részén.


A próba után Hisagi viszont elengedte a Airit és eltűnt a tömegben. Reiko odalépett hozzá és oldalba bökte hogy észhez térjen.


-Vége a próbáknak. Vissza a földre kislány. A további szervezkedések miatt még benn kell maradni de már a ruhák megvannak, a bevonulás és a büfé is ki van találva. A plakátok elkészítése viszont még a mi feladatunk lesz.


-Ohh a plakátok...- helyeselt Airi miközben tekintetével a tömeget fürkészte.


- Még csak most engedett el, de már őt keresed?


-Te..te meg miről beszélsz?!


-Ismerlek már! Ahogyan viselkedsz a közelében...tuti, hogy...


-Na itt fejezd be mielőtt elkezded! - vágott barátnője szavába. - Te sem panaszkodhatsz! Olyan vagy Ulquiorra előtt mint egy szende szűz!











- Miket nem beszélsz?!



- Háhá, teljesen elvörösödtél! -nyújtogatta a nyelvét Airi


-Te kiis!...-ugrott a nyakába Reiko, majd elkezdte csiklandozni társát.


- Látom jól szórakoztok...de van egy rossz hírem csajok - szólalt meg egy dühös alak felettük toporogva - Rohadtul a plakátokat kéne készítenetek, nem pedig leszbiset játszani az udvar kellős közepén!


A két lány lassan felnézett, és Grimmjow ideges arcát vélték felfedezni, aki néhány megvető pillantást követően már tovább is állt, hogy megnézze hol tartanak a többiek.


-Jesszusom! Menstruál vagy mi baja van ennek? - tápászkodott fel Reiko


- Tényleg komolyan veszi a dolgát...azt hiszem, valójában megbízható alak. Nem hagyja cserben az osztályt - mosolyodott el Airi. Viszont mosolya hamar lehervadt, mikor a tegnap esti szituációra gondolt. Miután elaludt a földön, reggel közös ágyukban találta magát betakarva, Grimmjownak hűlt helye volt. A lány agya azon kattogott, vajon csak álmodta e , vagy valóban azokat a szavakat mondta neki a kékség; "Még kellesz nekem...ÉLVE". És vajon hogyan képes úgy viselkedni, mintha mi sem történt volna, és csak egyszerű osztálytársak lennének?


-RIRIIII!


-Hmm...mi..mivan?!


-Köztünk vagy? El kéne kezdeni a plakátokat mielőtt drága jelöltünk visszatér és felrúg minket műholdnak.


- Jah, tényleg. Ne haragudj csak elkalandoztam. Essünk neki azoknak a plakátoknak!


A két lány tisztában volt vele, hogy a plakát stílusának megteremtésével megfogják határozni az egész filmnek a stílusát is. Igyekeztek nyerő külsőt varázsolni a jelöltnek, bár számítottak rá, hogy Grimmjownak nem fog tetszeni a stílusváltás. Pár óra múlva büszkén néztek művükre, majd néhány perc elteltével az egész osztály a plakát körül zsongott.


-Ugye most csak vicceltek?! Mi ez a haj? Ugye nem gondoljátok, hogy..!Úgy nézek ki mint egy buzi!


-Tudtam, hogy belefog kötni- nevette el magát Renji a kékség reakcióján. - Én viszont nagyon faszául festek.


-Ohh igen, Téged, engem meg Ulquiorrát Rei rajzolt, Grimmjowot, Őt meg Hitsugayát pedig én.


A vörös rákacsintott Reikora, jelezve, hogy tetszik neki a munka, aki válaszul egy zavart mosolyt tüntetett fel arcán.


-Szóval te rajzoltál engem ilyenre?! - akadt ki a kékség


-Ne nyavalyogj már annyit, úgy viselkedsz mint egy hisztis liba!Nekem így is, meg úgyis tetszik, minden rendben lesz mert megnyerő a személyiséged, szóval fogd be és nyugodjál meg!!


A fiú elképedve nézett a lányra miközben próbálta leplezni zavarát. Végül csak annyit mondott:


-Jó..











A viták után elvitték lefénymásolni, majd teleragasztgatták vele a sulit, már ahol még volt hely, mivel a többi osztály is elkezdte reklámozni közösségüket. Az elkövetkezendő napokban folyamatosan a filmet forgatták és a táncot gyakorolták, még a küldetésükről is elfeledkeztek. A napok egyre csak teltek, de szerencsére időben sikerült elkészülniük mindennel.



Felvirradt a diáknap reggele. Míg mások próbálták az álmosságot kiűzni fejükből, Airi és Reiko, valamint a versenyző osztályok tagjai már frissen és üdén tették a dolgukat. Az ajtóban kapásból egy tálca süteménnyel állt ott a szőke kém lány, mindenkihez kedves és elragadó mosolyt intézve.


-Jó reggelt! Megkínálhatlak egy kis sütivel? Ne felejts el a 10.B-re szavazni!- hajtogatta aranyosan. Bár a fiúk többségét a mélyen dekoltált fűzős felső ragadta magával igazán, Hisagi még is a lány mellé sétált és el emelt egy finom falatot a saját maga részére is.


-Hé ez nem nekünk van! Hanem a többi diáknak!- ripakodott rá Riri.


-Kérdezd már meg.


-Mit?


-Hogy érdekel e- mosolyodott el akkor a fiú és újból elvegyült a tömegben. Airi csak elgondolkodva figyelte. A fiú kisugárzása annyira leblokkolta hogy csak percek múlva esett le neki hogy be lett oltva. De akkor már késő volt. Hisagi szokásosan elveszett az emberek sűrűjében. Eközben mindenki lázasan felügyelt a programoknál, valamint a büfében. Reiko épp két gólyával üvöltözött a kiborított innivalók miatt, mikor megszólalt a telefonjának üzenetjelző csengőhangja. Azonnal a zsebéhez kapott és elolvasta a főnöktől érkezett üzenetet.



Amit az ellenséges kémek keresnek egy nagyon erős fegyver. Ne hagyjátok hogy megszerezzék előttetek!



A vöröske elgondolkodva olvasgatta újra és újra az üzenetet. Nem értett belőle semmit. Miért lenne egy igen erős és veszélyes fegyver egy iskolában elrejtve? És még is mit tudna kezdeni Ulquiorráékkal szemben? Mikor világosan közölték vele: Kivégzik őket ha nem maradnak nyugton. Minden esetre továbbküldte Airinek az sms-t és ment tovább tenni a dolgát.


Társa döbbent arccal bámult a telefon kijelzőjére, miközben a másik kezében tartott tálca megbillent az egyensúly hiánya miatt. Mielőtt viszont arcon borította volna a befelé lézengő diákokat, Grimmjow elé állt és elvette tőle a süteményeket.


-Látom sikerül a feladatodra összpontosítani. Mi lehet ilyen ledöbbentően fontos hogy így elterelődjön a figyelmed?- nyomta vissza a kezébe a süteményeket éles tekintettel lenézve a lányra. Airi gyorsan a zsebébe süllyesztette telefonját, s csak bocsánatot habogott. A kék hajú lehajolt hozzá, és látszott rajta, egy bocsánatkéréssel nem elégszik meg.


-Mennyi feladatot osszak még neked, hogy ne az utánunk való szimatolással töltsd el az idődet?- sziszegte.


-Nem csak az iskoláról szól az életem. Ne parancsolgass nekem, mert már csak egy napig vagy az osztály királya. És különben is honnan veszed, hogy szimatolok utánad? Csak kaptam egy üzenetet!


-Imádom ahogy hülyének nézel- vigyorodott el- Gondolj továbbra is teljesen annak. Annál jobban meg foglak majd lepni- azzal ő is vett egyet a sütiből, majd elsétált.


-Hát ezt nem hiszem el!- akadt ki ismét Airi- Mindenki ekkora haspók?- de már rá is döbbent hogy dolga van, hiszen a következő pillanatban megüresedett a tálca, és már indult is a büfébe feltölteni azt. Mikor beért látta hogy Reiko furcsán néz a fehérhajú osztálytársukra, Hitsugayára. A fiú csak mormogott neki valamit, majd elindult sietősen ki a teremből, de nem vette észre Airit, és egymásnak ütköztek. A szőkeség azonnal el is ejtette az üres, maszatos tálcát, de Hitsugaya gyorsan felkapta a földről és odaadta neki.


-Ne haragudj- nyújtotta a lány felé a kezeit. Az kicsit furcsállotta, hogy kesztyűt visel a fiú és nyakig felhúzott cipzáras pulcsiba burkolja magát.


-Köszi…csak nem fázol?- nézett rá kérdőn.


De! Megfáztam a minap sajnos- de már ki is kerülte Airit és kilépett a folyosóra. Airi pár pillanatig kérdőn utána nézett, majd Reiko felé fordult. Kitárgyalták a tegnapi körbevezetésen történteket, és az sms-t amit kaptak. Pár perccel később azonban már haladniuk is kellett az általuk szervezett programok felügyeletére. Segítettek a fellépőknek becuccolni és figyelték a folyamatokat.


A fellépés alatt kiélvezték természetesen a zenét is. A tornaterem zengett a gyerekek és tanárok tömegétől.


- Remélem hogy ha vége ennek a kavalkádnak egy jót fogunk afterpartyzni- mondta Reiko barátnőjének.


- Azt sem tudom hogy hol lesz a buli...de én addig nem merek inni amig nem vagyunk túl a táncon- válaszolt a szőkeség majd szeme elrévedt a tömegben őket figyelő Ulquiorrán


aki szigorú és titokzatos szemeivel vizslatta a lányok minden mozdulatát.


A büfében való partizás és a programok lezajlásának elcsendesedésével több emeleti terem nyitotta meg a kapuit, hogy diákok tömkelege ülhessen be megnézni a verseyző osztályok


filmjeit. A vetítések végével a tömeg újra a nagy tornaterembe csődült és kezdődtek a táncok.


A feszültség nőtt, az osztályok versenyszelleme és izgalma az egeket verte. De a hangos zene és a bíztató tömeg hangja mindenkinek meghozhta a kedvét ahhoz hogy megmutassák magukat


az iskolának. Amikor a 10.B ideje is elérkezett, Hisagi határozottan megragadta Airi csípőjét és magával húzta a tér közepére. Airinek szinte semmihez sem volt ereje,


annyira elalélt a határozott fiú közelségétől.


Ulquiorra hasonlóan tett Reikoval. A lány reszketve nyújtotta oda neki karját, és folyamatosan azok a szavak cikáztak az agyában


amit a fiú mondott neki. Meg fogja ölni...mert tudta jól hogy ő és Airi nem fognak leállni a kémkedéssel. Viszont ott volt a "vallomása"is.. azt mondta, kedvel engem ; ismételgette magában . A fiú mellett egyszerre érzett nyugtaó biztonságot, és zsibogó


félelmet. Ezt a kettősséget pedig nem tudta hova tenni. Mégis Ulquiorra szemeibe nézett, s határozottságot színlelt. Akkor is, mikor tudta hogy a zöldszemű valószínűleg átlát rajta. Ez be is bizonyosodott, mikor váratlanul megszólalt;


-Előttem ne játszd meg magad. Pontosan tudom mit érzel. - Reiko erre a kijelentésre reményvesztetten lesütötte szemeit. - De ne hidd hogy minden veszve van. Nem fogom hagyni, hogy akár lelkileg, akár fizikailag nyomot hagyjon benned ez a szituáció.


Erre a lány ismét felnézett rá: - Ebben kiegyezhetünk. Én se fogom hagyni. - mosolyodott el huncutan, s újult erőre kapva folytatta a táncot.



Eközben Hisagi megához szorította a szőke kémlányt és a fülébe suttogott.


- Engedd el magad, a próbán már jól ment.


- De most nem megy jól- suttogta vissza idegesen a lány.


- Chh... mi lenne veled az ágyban?- azzal Hisagi kipörgette a karjai közül a lányt, akinek akkor már a szemébe tudott nézni az addigi közelség hiányában. Airi mérgesen


ránézett, s mikor újra közelebb léptek egymáshoz csak ennyit szólt:


- Azt hogy akkor mi lenne, te sosem fogod megtudni.



A táncok befejeztével Reikoék levonultak a tornaterem szegletében, és végignézték a többi táncot is. Majd mikor azok is véget értek, az osztályok elvonultak szavazni


ők pedig izgatottan várták a végeredményt,de többiek már inkább az afterpartyról beszélgettek. Majd összegyűltek az udvaron az eredményhirdetés izgalmait átélve. Természetesek


direkt ment a kedélyborzoló időhúzás, amíg a tanárok vigyorogva figyelték az idegességtől zúgolódó tömeget. Végül csak kinyögték a negyedik helyezettet, ami a 10. D volt.


Grimmjow a levegőbe boxolt.


- Ez az eddig nagyon jó!


Majd jött a harmadik helyezett ami a 10. A lett. Airi úgy szorongatta Reiko kezét hogy annak a fájdalomtól görcsbe rándult az arca.


Hitsugaya csak ölbe tett kézzel figyelt hátul, rezzenéstelen arccal. A másik oldalon Ulquiorra figyelte a fehérhajú fiút fürkésző tekintettel.


- Remek... Grimmjow se a munkájával foglalkozik- suttogta a levegőbe majd elővette a mobilját.


- ÉÉs a második heeeely-az idegölő tanár még vagy hatszor eljátszotta hogy orrot kell fújnia meg ehhez hasonlók- a 10. B!


A többiek egymás nyakába ugráltak, Renji lepacsizott Hisagival.


- Szép volt gyerekek!- mondta Grimmjow is mosolyogva- jó hely ez a második, legalább nem szívunk az évkönyvel.


Az első helyet a a 10. c osztály nyerte, de ez már senkit se érdekelt. Mindenki ment haza vagy a kollégiumba, hogy magára öltse az éjszakai szórakozásra kiválasztott ruhát.













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése